1. overige producten
  2. Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel.

Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. Op deze pagina weet je precies wat Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel.

Kleur

3-delig Nagelknippers Set - RVS/Zwart.

Ingrediënten

Inhoud

100 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.15 kg

Omschrijving van Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel.

Met onze professionele nagelknipper-set verzorg je je nagels op de beste manier. De set bevat een comfortabele, professionele nagelknipper die perfect aansluit op de vorm van je nagels. Het is gemaakt van sterk roestvrij staal en heeft een afgeronde punt waardoor het knippen van je nagels makkelijk en pijnloos is. Daarnaast heeft de set ook een dubbelzijdige nagelvijl. De ene zijde is gemaakt van een fijne stof en de andere zijde is gemaakt van een grove stof, ideaal om je nagels voor te bereiden op het knippen. De nagelvijl is ook gemaakt van sterk roestvrij staal en heeft een antislip greep om je vingers tijdens het vijlen te beschermen. Met de Enjoy Living nagelknipper-set heb je alles wat je nodig hebt om je nagels in perfecte conditie te houden. De set is compact, licht en duurzaam, en is de perfecte manier om je nagels op te knippen en te vijlen. Geniet van mooie, gezonde nagels met de Enjoy Living nagelknipper-set!

Veelgestelde vragen over Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel.

Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. wordt verkocht met een inhoud van 100 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.15 kg

De kleur waarin Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. verkocht wordt is 3-delig Nagelknippers Set - RVS/Zwart.. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Enjoy Living™ Nagelknipper set met Nagelvijl tegen Kalknagels, Schimmelnagel dikke nagels Ingegroeide teennagel. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica