1. overige producten
  2. Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo.

Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Abena? Laat je hier informeren over Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo.

Merk

Abena

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Pomp

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo.

Abena Shampoo Geparfumeerd is een vegan shampoo, die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is speciaal ontwikkeld om de haarstructuur te reinigen, te versterken en te beschermen. De shampoo bevat plantaardige ingrediënten, zoals amandelolie en sheaboter, die de hoofdhuid voeden en verzorgen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je haar er gezond en glanzend uitziet. De geparfumeerde shampoo heeft een frisse, aangename geur die je haar en hoofdhuid een hele dag lang verfrist. Abena Shampoo Geparfumeerd is dermatologisch getest, waardoor het veilig is om te gebruiken, zelfs voor mensen met een gevoelige huid. De shampoo is verpakt in een 500ml fles en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor je de fles meerdere keren kunt gebruiken. Abena Shampoo Geparfumeerd zal je haar laten stralen van gezondheid en glans.

Veelgestelde vragen over Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo.

Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo. wordt verkocht in een mooie Pomp van 500 ml.

Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Gevoelige hoofdhuid.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo. geschikt: Ja.

Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Abena Shampoo Geparfumeerd 500 ml Shampoo voor Mannen en Vrouwen Vegan Shampoo. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos