1. overige producten
  2. KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo.

KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo.

5/5

Op zoek naar een shampoo van KayPro? Laat je hier informeren over KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo.

Merk

KayPro

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo.

KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo is een verrijkte shampoo met monoï de Tahiti die een heerlijke, zachte geur geeft aan uw haar. De shampoo reinigt het haar zacht en mild en voedt het haar met essentiële voedingsstoffen. De shampoo zorgt voor een verzorgd en glanzend haar, waardoor het er gezond en sterk uitziet. Het unieke van de KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo is dat het haar ook voedt met monoï de Tahiti. Monoï voedt het haar met de essentiële voedingsstoffen die het haar nodig heeft om er sterk en gezond uit te zien. Het biedt ook een diepe en langdurige hydratatie voor het haar, waardoor het haar soepel, sterk en glanzend wordt. Monoï voedt ook de hoofdhuid en biedt een beschermende barrière tegen schade door de zon. Daarnaast zorgt de heerlijke geur van monoï voor een aangename ervaring bij het wassen van uw haar.

Veelgestelde vragen over KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo.

KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo. wordt verkocht in een mooie Flacon van 350 ml.

KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo. geschikt: Nee.

KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KayPro KaySun Shampoo 350ml hydraterende shampoo. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos