1. overige producten
  2. KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo.

KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo.

5/5

Op zoek naar een shampoo van KayPro? Laat je hier informeren over KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo.

Merk

KayPro

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo.

Deze shampoo bevat unieke ingrediënten die ervoor zorgen dat je haar gehydrateerd, zacht en soepel blijft. De shampoo bevat een speciale formule met Arganolie en Keratine, die het haar voedt en herstelt, waardoor het makkelijker te stijlen en te modelleren is. Het verzacht en kalmeert het haar, waardoor het meer beheersbaar wordt en een gezondere uitstraling krijgt. De KayPro Curl Shampoo is verrijkt met een mix van Pro-Vitaminen en plantenextracten, waardoor het haar er gezond uitziet en voelt. Het is ook vrij van sulfaten, parabenen en siliconen, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo.

KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo. wordt verkocht in een mooie Flacon van 350 ml.

KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo. geschikt: Nee.

KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KayPro Curl Shampoo 350 ml Krullend Haar Shampoo Shampoo Krullen Curl Shampoo. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos