1. overige producten
  2. Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml.

Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Fanola? Laat je hier informeren over Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml.

Merk

Fanola

Type shampoo

Zilvershampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml.

De Fanola No Yellow Shampoo is verrijkt met speciale ingrediënten die het haar de juiste kleur geven en het haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze shampoo verlicht gele tonen in het haar en geeft het haar een intense glans. Het resultaat is een prachtig, natuurlijk ogend kapsel dat langer dan ooit fris en glanzend blijft. De Fanola No Yellow Shampoo is gemakkelijk te gebruiken en heeft een frisse, subtiele geur. Bovendien is deze shampoo vrij van sulfaten, parabenen en ftalaten, wat het gebruik ervan nog veiliger maakt. De shampoo is ook milieuvriendelijk, wat betekent dat het haar wordt gehydrateerd, gezond en glanzend zonder dat het milieu wordt aangetast. Daarnaast is de verpakking gemaakt van recyclebaar materiaal, waardoor het een duurzame optie is. Kortom, de Fanola No Yellow Shampoo is een veelzijdige, krachtige shampoo die gele tonen vermindert en het haar voedt, hydrateert en beschermt. Het resultaat is een stralende, gezonde look die je haar tot in de tips voedt en beschermt. De 1000 ml verpakking geeft je de kans om de shampoo te gebruiken voor een langere peri.

Veelgestelde vragen over Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml.

Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1000 ml.

Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml. is specifiek bedoeld voor Blond. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml. geschikt: Nee.

Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fanola No Yellow Shampoo 1000 ml. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos