1. overige producten
  2. KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo.

KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo.

5/5

Op zoek naar een shampoo van KayPro? Laat je hier informeren over KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo.

Merk

KayPro

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo.

De KayPro Caviar Supreme Shampoo is een professionele haarverzorging met een uniek triple-action systeem, dat het haar optimaal hydrateert en bevat extracten van kaviaar, een rijke bron van voedingsstoffen en antioxidanten. Deze shampoo is uiterst effectief in het verminderen van vervaging en kleurverlies, waardoor uw kleur langer behouden blijft en uw haar een ongeëvenaarde glans krijgt. Het innovatieve triple-action systeem van de KayPro Caviar Supreme Shampoo bevat ook een unieke mix van plantaardige ingrediënten, waaronder kokosolie, aloë vera en zwarte lijnzaadolie, die het haar voeden en versterken en het ook beschermen tegen schade door invloeden van buitenaf. De rijke, romige shampoo is verrijkt met een milde geur van vanille die een subtiele, frisse geur achterlaat. De shampoo is ook vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige geurstoffen, waardoor uw haar optimaal wordt verzorgd zonder schadelijke stoffen.

Veelgestelde vragen over KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo.

KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo. wordt verkocht in een mooie Flacon van 350 ml.

KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo. geschikt: Nee.

KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KayPro Caviar Supreme Shampoo 350 ml Shampoo voor Gekleurd Haar Gekleurd Haar Shampoo. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos