Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Andrélon? Laat je hier informeren over Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Merk

Andrélon

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Iedere Dag Shampoo is een voedende shampoo die speciaal is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De shampoo bevat milde ingrediënten die de hoofdhuid en haar intensief voeden, waardoor het haar er gezond en glanzend uitziet. Het resultaat is een frisse, verzorgde look. De voordeelverpakking bevat 6 flessen van 300 ml. Elk flesje heeft een handige drukknop dispenser waarmee je het product gemakkelijk kunt doseren. Zo kun je precies de juiste hoeveelheid shampoo gebruiken, zonder te veel te verspillen. De shampoo is verrijkt met extracten van aloë vera en druivenpitolie, waardoor je haar van binnenuit wordt verzorgd. De shampoo is dermatologisch getest en is geschikt voor alle haartypes.

Veelgestelde vragen over Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. geschikt: Nee.

Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Iedere Dag Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos