Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Andrélon? Laat je hier informeren over Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Merk

Andrélon

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Ja

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner biedt een unieke combinatie van een shampoo en conditioner in één product. De formule bevat verzorgende ingrediënten die je haar een optimale verzorging geven. Het shampoo-conditioner-systeem helpt je haar er gezond uit te laten zien en voelen. De shampoo-conditioner-formule maakt het haar zacht, voegt glans toe en houdt je haar er gezond uitziend uit. Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner is verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 6 x 300 ml. Het is een ideaal product voor dagelijks gebruik en het is ook geschikt voor alle haartypes. De shampoo-conditioner is gemakkelijk aan te brengen en door de verzorgende ingrediënten zal je haar er weer gezond uitzien. Het is vrij van parabenen, sulfaten en siliconen en het is dermatologisch getest. De verzorgende formule voorkomt droogheid en voegt glans toe aan je haar, waardoor je haar er gezond uitziet en voelt.

Veelgestelde vragen over Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking. geschikt: Nee.

Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon 2 in 1 Shampoo Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos