1. overige producten
  2. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Fudge? Laat je hier informeren over Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml.

Merk

Fudge

Type shampoo

Zilvershampoo

Type dispenser

Tube

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is een perfecte shampoo voor blondines. De shampoo neutraliseert en reinigt ongewenste gele en koperkleurige tinten in blond haar. De unieke Hydrating Hair Drink Complex formule zorgt ervoor dat het haar gehydrateerd, krachtig en glanzend wordt. Het haar zal stralen zonder ongewenste tinten. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is geschikt voor ieder haartype en is ideaal voor blondines. Deze shampoo is verrijkt met een unieke violette pigment, wat zorgt voor een prachtig resultaat. Het violette pigment zal de ongewenste gele en koperkleurige tinten in het haar neutraliseren. Hierdoor zal het haar zijn natuurlijke helderheid behouden. Het haar zal er gezond en levendig uitzien en stralen. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is een uitstekende keuze voor alle blondines die op zoek zijn naar een shampoo die ongewenste gele en koperkleurige tinten neutraliseert. De unieke Hydrating Hair Drink Complex formule zorgt ervoor dat het haar gehydrateerd, krachtig en glanzend wordt. Het violette pigment zal de ongewenste tinten neutraliseren en het haar zal zijn natuurlijke helderheid behouden. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is gesch.

Veelgestelde vragen over Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml. wordt verkocht in een mooie Tube van 250 ml.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml. is specifiek bedoeld voor Geel | Blond. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml. geschikt: Nee.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos