1. overige producten
  2. Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Andrélon? Laat je hier informeren over Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Merk

Andrélon

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking is een shampoo die speciaal ontworpen is voor lang haar dat niet alleen gevoed en versterkt moet worden, maar ook verzorgd. De shampoo is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, zoete amandelolie en kokosolie, die het haar hydrateren, verzachten en beschermen. Daarnaast bevat het een unieke combinatie van vitamine E, panthenol en proteinspheres die het haar versterken en herstellen. De shampoo heeft een prachtige kruidige geur die de zintuigen prikkelt en urenlang blijft hangen. De licht schuimende formule maakt het gemakkelijk om door het haar te werken en in te masseren. Bovendien is het ook gemakkelijk uit te spoelen. Met deze 6 x 300 ml voordeelverpakking krijg je nog meer waar voor je geld. Na het gebruik van de shampoo wordt het haar zijdezacht, gehydrateerd en glanzend.

Veelgestelde vragen over Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. geschikt: Nee.

Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Levendig Lang Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos