1. overige producten
  2. OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml.

OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Olaplex? Laat je hier informeren over OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml.

Merk

Olaplex

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml.

Met Olaplex No.4 Bond Maintainance Shampoo kun je je haar op een gezonde en effectieve manier reinigen, waardoor je lokken er sterk en gezond uitzien. De shampoo is verrijkt met afgeleide stoffen uit kokosolie en olijfolie, waardoor je haar beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien bevat de Olaplex No.4 Bond Maintainance Shampoo een unieke combinatie van ingrediënten die je haar hydrateren en voeden. Deze ingrediënten helpen bij het herstellen van beschadigd haar, waardoor het steviger en glanzender wordt. Bovendien voorkomt het kroezen, pluizen en droogheid en geeft het je haar een gezonde glans. De shampoo is geschikt voor alle haartypen, en is ideaal voor mensen die vaak kleuren of chemisch behandelen.

Veelgestelde vragen over OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml.

OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml. wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml.

OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Droog haar.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml. geschikt: Ja.

OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen OLAPLEX No.4 Bond Maintainance Shampoo 250 ml. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos