1. overige producten
  2. Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Andrélon? Laat je hier informeren over Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Merk

Andrélon

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Men Hair & Body Shampoo is een unieke tweedelige formule die speciaal is ontwikkeld voor mannen. De shampoo is speciaal gemaakt om te zorgen voor een gezond en goed verzorgd uiterlijk. De shampoo bevat een mix van ingrediënten die jouw haar gezond en sterk houden, terwijl het lichaam wordt voorzien van een diepe reiniging. Het is een krachtige en effectieve shampoo die zorgt voor een frisse en verfrissende look. De shampoo is verrijkt met een mix van verzorgende ingrediënten zoals etherische oliën, extracten van kokosolie en zonnebloemolie. Deze ingrediënten helpen bij het hydrateren, voeden en verzorgen van je haar en lichaam. Bovendien helpt het bij het verzorgen en versterken van je haar. Andrélon Men Hair & Body Shampoo is verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 6 x 300 ml. De shampoo is te gebruiken voor zowel je haar als je lichaam, waardoor je een complete verzorging krijgt. De shampoo voelt zacht aan op je huid en geeft een verfrissend gevoel. Het maakt je haar en lichaam gezond en sterk, waardoor je er altijd goed uitziet.

Veelgestelde vragen over Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. geschikt: Ja.

Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Men Hair Body Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos