1. overige producten
  2. Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Andrélon? Laat je hier informeren over Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Merk

Andrélon

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Oil & Care Shampoo is een voorkomende shampoo die perfect is voor mensen met onhandelbaar, droog of pluizig haar. Deze voordeelverpakking bevat 6 flessen van 300 ml shampoo. De speciale formule bevat marula-olie en argan-olie, waardoor het haar gehydrateerd, gezond en glanzend blijft. De shampoo reinigt het haar op milde wijze zonder het haar uit te drogen of uit te balancen. De unieke formule is ontworpen om het haar te verzachten en te versterken, en helpt bij het creëren van een prachtige glans. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en is vrij van parabenen, minerale oliën en siliconen. Andrélon Oil & Care Shampoo geeft je haar een intensieve hydraterende behandeling. Het verrijkt je haar met de essentiële voeding die het nodig heeft om sterk, gezond en glanzend te blijven. Het resultaat is een zacht, handelbaar haar dat er gezond en volumineus uitziet. De shampoo bevat een mix van hydraterende ingrediënten, waaronder vitamine E, panthenol en tarwe-eiwit, die je haar voeden en versterken. Na het wassen, voelt het haar zacht aan, is het gemakkelijk te ontklitten.

Veelgestelde vragen over Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Droog haar.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. geschikt: Nee.

Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Oil Care Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos