1. overige producten
  2. L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml.

L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml.

5/5

Op zoek naar een shampoo van L’Oréal Paris? Laat je hier informeren over L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml.

Merk

L’Oréal Paris

Type shampoo

Zilvershampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml.

De L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo is een geweldige manier om je haar nieuw leven in te blazen! De shampoo is ontwikkeld met het unieke Color Protect Actief Complex, waardoor je haar beschermd wordt tegen schade door de zon en het verlies van kleur. Dankzij de licht paarse kleur van de shampoo worden de gele en oranje ondertonen in je haar verzacht, waardoor je haar een frisse en levendige uitstraling krijgt. Door de heerlijke geur en het verzorgende effect van de shampoo, voelt je haar na het wassen zacht, soepel en gehydrateerd aan. Na elke wasbeurt krijgt je haar een natuurlijke glans, waardoor je er altijd stralend uitziet. Bovendien is de L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo gemakkelijk in gebruik en zal je haar niet uitdrogen. Geniet dus van je prachtige haar met deze kleur versterkende shampoo!

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml.

L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml. wordt verkocht in een mooie Flacon van 200 ml.

L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml. is specifiek bedoeld voor Blond | Grijs. Tevens is het geschikt voor mensen met Pluizend & dof haar.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml. geschikt: Ja.

L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L’Oréal Paris Elvive Color-Vive Purple Shampoo 200 ml. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos