1. overige producten
  2. Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml.

Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Garnier? Laat je hier informeren over Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml.

Merk

Garnier

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml.

De Loving Blends Magnetic Charcoal Shampoo van Garnier is een zuiverend en hydraterend product dat 94% natuurlijke ingrediënten bevat. De shampoo verwijdert onmiddellijk overtollig talg en hydrateert de lengtes tot wel 72u* met actieve charcoal en zwarte komijnzaadolie. Deze twee ingrediënten vormen samen een krachtig duo dat de hoofdhuid intensief zuivert en de lengtes blijvend hydrateert. Door de siliconenvrije formule voelt het haar licht en natuurlijk aan. De fles is 100% gerecycled en recyclebaar, en Loving Blends is gecertificeerd door Cruelty Free International. Voor extra verzorging en hydratatie is er ook een conditioner en het haarmasker van Loving Blends beschikbaar. *Instrumentele test.

Veelgestelde vragen over Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml.

Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml. wordt verkocht in een mooie Flacon van 300 ml.

Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Vet haar.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml. geschikt: Nee.

Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Garnier Loving Blends Shampoo Magnetic Charcoal 300 ml. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos