1. overige producten
  2. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Kerastase? Laat je hier informeren over Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml.

Merk

Kerastase

Type shampoo

Zilvershampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo helpt bij het neutraliseren van koper- en ongewenste gele tonen in het haar met direct resultaat. Met een regelmatige gebruik zorgt de zilvershampoo voor een blijvende antikoper kleurbescherming om de blonde tinten langer koel te houden. De formule beschermt het haar tegen dagelijkse oxidatie, verwijdert onzuiverheden en herstelt glans en soepelheid. Blond Absolu Bain Ultra-Violet is verrijkt met een combinatie van hyaluronzuur en edelweiss, waardoor deze formule een directe hydraterende boost krijgt, blond haar verheldert en het haar diep in de vezel voedt. Het is ook vrij van sulfaten, parabenen en kleurstoffen om het haar te beschermen tegen schade. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo is verkrijgbaar in een handige 250 ml verpakking.

Veelgestelde vragen over Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml. wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml. is specifiek bedoeld voor Blond. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml. geschikt: Nee.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo voor blond haar 250ml. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos