1. overige producten
  2. L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking.

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van L’Oréal Paris? Laat je hier informeren over L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking.

Merk

L’Oréal Paris

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking.

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking is ontworpen om gekleurd haar te verzorgen en te beschermen. Het is verrijkt met Color Protect Lijnzaad Elixer, UVA/UVB filters en een voedend concentraat dat het haar terug naar zijn natuurlijke glans brengt. De shampoo verbetert de kleur en glans, zodat je kleurige kapsel er gezond en helder uitziet. De shampoo is mild en heeft een prachtige geur, waardoor je je fris en verzorgd voelt na elke wasbeurt. Het is vrij van sulfaten en heeft een pH-neutrale formule die het haar niet uitdroogt. Het spoelt gemakkelijk uit en biedt een optimale zuiverende werking, waardoor het haar licht en soepel blijft. De voordeelverpakking bevat 6 flessen van 250 ml, wat betekent dat je je kleurige kapsel langer zal beschermen en verzorgen.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking.

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml.

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking. geschikt: Ja.

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo 6 x 250 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos