1. overige producten
  2. Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Andrélon? Laat je hier informeren over Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Merk

Andrélon

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking is een must-have voor iedereen met krullend haar. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van krullend haar, waardoor de krullen hun vorm behouden en zacht aanvoelen. De voordeelverpakking bevat zes flessen van 300 ml shampoo, zodat je de hele dag verzorging hebt. De shampoo bevat natuurlijke ingrediënten, waaronder aloë vera, kokosolie en arganolie, die je haar helpen hydratatie, versterking en glans te geven. Het bevat ook vitamine B5, waardoor je haar voedt en beschermt. Met deze ingrediënten zal je haar er gezond en glanzend uitzien. Bovendien gaat de shampoo niet alleen je krullen verzorgen, maar laat het ook je haar zacht aanvoelen. De Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking is de beste manier om je krullen te verzorgen en je haar gezond en glanzend te houden. Krijg de beste krullen met deze verzorgende shampoo.

Veelgestelde vragen over Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. geschikt: Nee.

Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Perfecte Krul Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos