1. overige producten
  2. Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml.

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Garnier? Laat je hier informeren over Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml.

Merk

Garnier

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml.

Deze shampoo bevat honing uit het Amazone-regenwoud, hennepolie uit Marokko en biologische macadamia-olie uit Australië. Het unieke recept in deze shampoo herstelt en voedt elke streng van binnenuit. De honing uit het Amazone-regenwoud bevat een natuurlijke antioxidant die het haar beschermt. Hennepolie uit Marokko is rijk aan essentiële vitamines, mineralen en aminozuren die het haar sterk en gezond maken. Biologische macadamia-olie uit Australië biedt een diepe hydratatie voor glanzend, zacht haar. Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo is verrijkt met een zachte, honingachtige geur die het hele haar in luxe omhult. De shampoo kan tot 6 keer worden gebruikt en is in verpakkingen van 300 ml verkrijgbaar. Na gebruik voelt het haar sterk en gehydrateerd aan en ziet het er gezond en glanzend uit.

Veelgestelde vragen over Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml.

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Anti-roos.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml. geschikt: Ja.

Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo 6 x 300 ml. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos