1. overige producten
  2. Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Andrélon? Laat je hier informeren over Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Merk

Andrélon

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Nee

Omschrijving van Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Glans Shampoo is een must-have voor iedereen met gekleurd of beschadigd haar. De shampoo is verrijkt met voedende oliën, zoals macadamia-, soja- en olijfolie, die het haar helpen herstellen en zorgen voor een intense glans. De speciale formule reinigt het haar grondig maar zacht, waardoor je haar mooi gehydrateerd blijft en er gezond uitziet. Met de voordeelverpakking van 6 x 300 ml krijg je een langere periode gegarandeerde verzorging voor je haar. Met de Andrélon Glans Shampoo krijg je een intensief verzorgingsregime dat helpt de natuurlijke glans te versterken en de kleur te behouden. Je haar zal er gezonder en glanzender uitzien. Daarnaast helpt het ook je haar te beschermen tegen schade door UV-straling en andere invloeden van buitenaf. Geniet van een langere, glanzendere en gezonde lokken met Andrélon Glans Shampoo!

Veelgestelde vragen over Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking.

Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml.

Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Geen haarprobleem.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. geschikt: Nee.

Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Glans Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos