1. overige producten
  2. KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo.

KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo.

5/5

Op zoek naar een shampoo van KayPro? Laat je hier informeren over KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo.

Merk

KayPro

Type shampoo

Normale shampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo.

Het KayPro Keratin Shampoo bevat verder verzorgende ingrediënten die het haar intensief voeden en hydraten. De shampoo heeft een unieke formule die het haar niet alleen voedt, maar ook een extra beschermlaag biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het verzacht het haar en voorkomt dat het uitdroogt. Het KayPro Keratin Shampoo is speciaal ontworpen voor mensen met droog en beschadigd haar. De shampoo is ideaal voor dagelijks gebruik en zorgt voor een glanzende, gezonde en verzorgde look. De unieke samenstelling van keratine en verzorgende ingrediënten herstelt het haar en laat het er gezond en levendig uitzien.

Veelgestelde vragen over KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo.

KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo. wordt verkocht in een mooie Flacon van 350 ml.

KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Beschadigd haar.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo. geschikt: Nee.

KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KayPro Keratin Shampoo 350ml Shampoo voor Droog en Beschadigd Haar Keratine Shampoo. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos