1. overige producten
  2. Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

5/5

Op zoek naar een shampoo van Olaplex? Laat je hier informeren over Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. en beslis of deze shampoo de juiste is voor jouw mooie haar. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te ondervinden wat voor shampoo Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. is. Bekijk de specificaties hieronder om meer te weten te komen.

Specificaties Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

Merk

Olaplex

Type shampoo

Zilvershampoo

Type dispenser

Flacon

Met conditioner

Nee

Dermatologisch getest

Ja

Omschrijving van Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is ontworpen om de haarkleur te versterken en te verfraaien. De shampoo bevat een uniek ingrediënt dat helpt om de glans en de kleur van blond haar te verfraaien. Het heeft een milde, maar effectieve formule die zacht is voor het haar en de hoofdhuid, en is geschikt voor alle haartypes. De shampoo is vrij van sulfaten, parabenen en andere schadelijke ingrediënten en verrijkt met een krachtige combinatie van antioxidanten, vitamines en oliën. Het bevat ook zilvershampoo, dat helpt om gele tonen te verminderen en het haar een mooie, natuurlijke glans te geven. De shampoo bevat ook kamille-extract, dat het haar verzacht en een gezonde gloed geeft. Het vermindert ook haarbreuk en laat het haar zacht en glanzend aanvoelen.

Veelgestelde vragen over Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. is specifiek bedoeld voor Alle haarkleuren. Tevens is het geschikt voor mensen met Droog haar.

Als je een parabenevrije shampoo wilt kopen is Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. geschikt: Ja.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes. niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos